Bruidsmode Epe

Epe is een gezellig dorp op de Veluwe. Er is veel te zien en te beleven in Epe. Helaas is er in Epe geen bruidsmodezaak te vinden. Wanneer je op zoek bent naar een bruidsjurk zul je dus uit moeten wijken naar een winkel in de omgeving. Onze bruidsmodewinkel is op circa 28 minuten rijden vanaf Epe gevestigd. Wij zijn eenvoudig te bereiken via de N50/A50. In onze bruidsmodezaak bieden we je een groot aanbod trouwjurken en trouwaccessoires. Lees er meer over of maak telefonisch een afspraak om de zoektocht naar jouw droomjurk te starten.

Bruidsmode Epe

Onze collectie trouwjurken nabij Epe

In onze bruidsmodezaak nabij Epe kun je een groot aanbod trouwjurken vinden. Wij verkopen merken als Mode de Pol, Harten 7 Bruidsmode, Mori Lee, Sincerity, Madeline Gardner, Ladybird, Nicole Spose, Sweetheart, Verabride, Creations of Leijten, Modeca, Blue by Enzoani en Cosmobella. Of je nu op zoek bent naar een romantische trouwjurk, een hippe en nonchalante trouwjurk of een klassieke trouwjurk. Er zit zeker een trouwjurk voor je tussen!

Altijd de laatste trends

Het is elk jaar weer een feestje om nieuwe collecties trouwjurken in te kopen. Wij blijven op de hoogte van de laatste trends door zelf meerdere bruidsbeurzen te bezoeken. Ook geven wij regelmatig zelf een bruidsmodeshow. Dit doen wij in samenwerking met andere bedrijven in de omgeving. Via onze website kun je op de hoogte blijven van toekomstige bruidsmodeshows.

Route vanaf Epe

Wil je onze bruidsjurken met eigen ogen bekijken? Je bereikt ons eenvoudig vanuit Epe. Via onderstaand kaartje kun je de route bekijken. Door in het kaartje op ‘meer opties’ te klikken, kun je een gepersonaliseerde route maken. Hierbij kun je je eigen woonadres in Epe ingeven.

Ook voor bruidsaccessoires

Nadat je de jurk van je dromen hebt gevonden, is het tijd voor de accessoires. Denk hierbij aan schoenen, sieraden, lingerie en jasjes. Wij verkopen accessoires van bekende merken, maar hebben ook een eigen collectie.

Maak een afspraak!

Ben je op zoek naar de trouwjurk van je dromen? Kom langs bij onze bruidsmodezaak nabij Epe. Wel raden we je aan van te voren een afspraak te maken. We zijn er dan zeker van dat we alle tijd voor je kunnen nemen. Natuurlijk mag je vriendinnen of familie meenemen.